باتری سمعک


باتری سمعک

باتری سمعک به عنوان منبع انرژی سمعک دارای ابعاد و انواع مختلف از برندهای تولید کننده باتری می باشد که شاید داشتن اطلاعات کافی درباره باتری سمعک از این حیث قابل توجه باشد که باتری های مختلف از حیث ماندگاری ( طول عمر باتری سمعک ) و کار در محیط های مرطوب یا حتی ویژگیهایی نظیر ترکیبات ساخت مانند بدون جیوه بودن و همچنین ولتاژ باتری با یکدیگر تفاوت ساختاری دارند که در ادامه متن به بررسی تکمیلی مبحث باتری سمعک می پردازیم .

ساختار سمعک

سمعک از سه جزءرسیور، مدار پردازشی و میکروفون تشکیل شده است. باتری در همه سمعک ها وجود دارد. باتری منبع تولید انرژی سمعک می باشد. سایز باتری سمعک ارتباط مستقیم با سایز سمعک دارد. سمعک های پشت گوشی دارای سایز باتری بزرگ تر و سمعک های داخل گوشی دارای سایز باتری کوچکتر می باشند.

باتری سمعک دارای انواع سایز زیر می باشند:

باتری شماره ۱۰ با رنگ زرد

باتری شماره ۱۳ با رنگ نارنجی

باتری شماره ۳۱۲ با رنگ قهوه ای

باتری شماره ۶۷۵ با رنگ آبی

باتری-سمعک

باتری سمعک سایز ۶۷۵

باتری ۶۷۵ دارای بزرگ ترین سایز می باشد. این باتری در سمعک های پشت گوشی به کار می رود. رنگ باتری ۶۷۵ آبی است. یا می تواند رگه هایی از رنگ آبی داشته باشد. باتری ۶۷۵ دارای بیش ترین طول عمر در بین باتری های سمعک را دارد. معمولا طول عمر آن بین سه تا چهار هفته بسته به نوع باتری و نوع سمعک است.

باتری سمعک سایز ۱۳

باتری ۱۳ دارای رنگ نارنجی می باشد. این باتری نیز بیشتر در سمعک های پشت گوشی به کار می رود.طول عمر ان بین دو تا سه هفته می باشد و بستگی به نوع باتری و نوع سمعک دارد.

باتری سایز ۳۱۲ دارای رنگ قهوه ای می باشد. این نوع باتری در سمعک های پشت گوشی کوچک وداخل گوشی به کار می رود. اندازه این باتری کوچک است و طول عمر آن بین ۱۰ تا ۱۵ روز می باشد.

باتری سمعک سایز ۱۰

کوچک ترین سایز باتری سمعک باتری سایز ۱۰ می باشد. باتری سایز ۱۰ در سمعک های داخل گوشی و سمعک نامرئی به کار می رود. رنگ باتری سایز ۱۰ زرد می باشد. طول عمر آن بین ۳ تا ۷ روز می باشد.

طول عمر باتری سمعک به عوامل متعددی بستگی دارد که در ادامه مطلب به بررسی برخی از این عوامل می پردازیم:

سایز و اندازه باتری: هر چه اندازه باتری بزرگ تر باشد طول عمر آن نیز بیشتر است.

کیفیت و فناوری های سمعک: سمعک های پیشرفته مصرفباتری بیشتری دارند. بیشترین مصرف باتری در سمعک های وایرلس می باشد. این نکته را در نظر داشته باشید که مصرف بالای باتری دلیل بر خراب بودن سمعک نیست و سمعک های پیشرفته و فوق هوشمند به علت پردازش های بیشتر، دارای مصرف انرژی بیشتری می باشند. به صورت کلی در صورتی که مصرف باتری سمعک شما بالا می باشد موضوع را با شنوایی شناس در میان بگذارید.

میزان کم شنوایی: اگر میزان کم شنوایی زیاد و در حد شدید تا عمیق باشد، شنوایی شناس برای جبران کم شنوایی سعی می کند تا سمعک را در وضعیت بالاترین میزان تقویت قرار دهد. در این حالت مصرف انرژی سمعک بالا می رود.

رطوبت و دما: محیط های گرم و مرطوب طول عمر باتری سمعک را کاهش می دهند.

زمان مداوم مصرف: هر چقدر سمعک به مدت بیشتری و به صورت مداوم روشن باشد طول عمر باتری نیز زودتر کاهش می یابد.

برندهای تولید کننده باتری سمعک

دو برند معروف در زمینه تولید باتری سمعک دوراسل و ریوواک می باشند.

شرکت   Rayovacامروزه از جمله برندهای معروف باتری سمعک می باشد. در سال ۱۹۳۰ میلادی، شرکت باتری فرنچ، به علت مشهوریت باتری های ریوواک به نام ریوواک تغییر نام داد. از اولین رادیوی قابل حمل تا باتری های ضد نشت در جنگ جهانی دوم از افتخارات ریوواک می باشد.ریوواک اولین تولیدکننده سمعک های لامپ خلا در سال ۱۹۳۷ بود ودر سال ۱۹۶۴ باتری های الکالاین مخصوص سمعک را روانه بازار کرد. از جمله افتخارات دیگر  شرکت ریوواک می توان به موارد زیر اشاره کرد:

ساخت باتری هایی با استفاده از روی(Zinc) در سال ۱۹۷۷

در سال ۲۰۰۶ تولد ریوواک ادونسد(Rayovac advanced)

اولین باتری های مخصوص کاشت حلزون به نام cochlear implants در سال ۲۰۰۶

دوراسل کمپانی برند باتری سمعک

دوراسل برندی امریکایی از شرکت پراکتر ان گمبل هست که دارای خط تولید باتری و سیستم های قدرتی هوشمند می باشد. مارلوری و روبن در سال ۱۹۲۰ اقدام به تاسیس شرکت دوراسل کرده اند.

در سپتامبر ۲۰۱۱ دوراسل و پاورمت در صدد انجام پروژه ( دوراسل پاورمت ) برای تولید شارژهای بی سیم کوچک برای تلفن همراه و دستگاههای الکترونیکی کوچک برامدند.

باتری های دوراسل نیز مانند برند ریوواک دارای مدل های مختلف در رنگ های متفاوت جهت شناسایی می باشند.

نحوه تعویض باتری سمعک داخل گوشی اتیکن



سمعک

نظرات بسته شده اند.