بهترین سمعک


بهترین سمعک

اگر از آن دسته از کاربران سمعکی میباشید که به دنبال بهترین سمعک هستید ,  درمتن پیش رو می توانید به جمع بندی مناسبی برای انتخاب بهترین سمعک چه از لحاظ سایز و مدل و چه از حیث تکنولوژی به کار رفته در آن دست یابید .

البته این نکته را فراموش نکنید که انتخاب بهترین سمعک از بعد وسعت دانش در اختیار متخصص شنوایی شناسی می باشد و نهایتا انتخاب سمعک مناسب و تجویز و تنظیم آن بوسیله شنوایی شناس متخصص و مجرب می بایست صورت گیرد .

بهترین سمعک از حیث تکنولوژی

نسل امروزی سمعکها براساس مدار پردازشی دیجیتال ازسوی کمپانی های برند سمعک طراحی و توسعه پیدا کرده است و اکثر غریب به اتفاق سمعکهای ارئه شده در کلینیک های شنوایی با مدار پردازشی دیجیتال می باشند که به سمعک دیجیتال شناخته می شوند , از جمله امتیازاتی که سمعک دیجیتال برای کاربران سمعک فراهم نموده است امکان تنظیمات دقیقتر سمعک بوسیله شنوایی شناس که باعث بالا رفتن کارآیی آن برای کاربران سمعک شده است .

سمعکهای دیجیتال پیشرفته تر دارای تعداد بیشتری از کانال و باند می باشند و همین امر سبب شده است که شنوایی شناس امکان تنظیم دقیق تر سمعک را با توجه به به نوع و میزان کم شنوایی فرد داشته باشد .

آیا سمعک دیجیتال بهترین گزینه از حیث تکنولوژی می باشد

شاید تا این قسمت متن  نسل سمعکهای دیجیتال بهترین گزینه سمعک نسبت به سمعکهای آنالوگ نسل اوالیه سمعکها که مانند سمعک دیجیتال قابل برنامه ریزی نبودند و تک برنامه ای بودند برای شما بوده باشد .

اما عمر تکنولوژی سمعکها به اینجا ختم نمی شود و تکنولوژی هایی دیگری نیز در عرصه تولید سمعک ظهور پیدا کرده اند که باعث انقلابی در تولید سمعک چه از حیث زیبایی شناسی و چه از حیث تکنولوژی و هوشمند سازی شده اند .

سمعک هوشمند آرامش خیال کاربران سمعک

مدار پردازشی دیجیتال عرصه ای را برای تولید محصولات هوشمند در کپانی های تولید کننده سمعک باز کرد که منجر به تولید سمعکهای هوشمند شد . این نامگذاری تنها به این جهت است که این سمعکها در محیطهای مختلف شنیداری قابل تنظیم هستند و با ردیابی صدای گوینده امکان شنیداری بهتری را برای کاربر سمعک فراهم می کنند , و به طور خلاصه می توان چنین گفت که محیطی مانند رستوران یا یک کلاس درس یا مترو و … ازدید سمعک هوشمند متفاوت می باشد .

کمپانی های معتبر سمعک برای تنظیمات سمعک هوشمند در محیط های شنیداری مختلف اپلیکیشن هایی را نیز تولید کرده اند که بر روی دستگاه موبایل نصب می شود و امکان تغییر تنظیمات برنامه سمعک هوشمند در آنها وجود دارد .

حتما متوجه شده اید که این امکان ارتباط با موبایل از طریق تکنولوژی وایرلس قابل انجام است پس اگر تا این لحظه موافق این تکنولوژی هستید باید نکته مهم و تاثیر گزاری را به شما بگوییم که تکنولوژی وایرلس سبب ظهور نسل دیگری از سمعکها نیز شده است که به سمعکهای هوشمند وایرلس شناخته می شوند شاید و البته شاید جزء بهترین سمعکها برای شما به حساب آیند .

سمعک وایرلس و امکان تقویت شنوایی دوگوشی

اگر شما کاندید سمعک هستید که از نظر شنوایی شناس و نتیجه نوارگوش مشخص شده است در هر دو گوش خود دچار درجاتی از کم شنوایی هستید به شما سمعک وایرلس را پیشنهاد می کنیم .

سمعک وایرلس که به سمعکهای فوق هوشمند هم شناخته می شوند امکان الگوبرداری از خاصیت طبیعی شنوایی دوگوشی انسان را امکان پذیر می کند (صدای واقعی استریو که از طریق ۲ گوش شنیده می شود، به شما این امکان را می دهد که با اطمینان به آن پاسخ دهید و لازم نیست مدام نگران این باشید که گوش بهتر خود را بطرف صدا برگردانید

. استفاده از دو سمعک باعث می شود به راحتی و با اطمینان  به اصوات پاسخ دهیم صرف نظر از اینکه صدا از کدام طرف می آید. ) .

سمعک وایرلس واقعی باید چه ویژگی هایی داشته باشد ؟

از نظر متخصصین، آنچه یک سمعک را به معنای واقعی، وایرلس میسازد تکنولوژی ۲.۴گیگاهرتز است. به کمک این تکنولوژی، متخصص شنوایی شناس بدون استفاده از کابل یا قطعات واسط چندگانه و مبدل و … به راحتی سمعک را روی گوش کاربر تنظیم میکند که علاوه بر راحتی فرد، این گزینه در کودکان پرجنب و جوش، بسیار کاربردی بوده و جلسات تنظیم سمعک را به ویژه در چنین مواردی، بسیار راحت تر و دقیق تر میسازد.

تکنولوژی وایرلس

به واسطه تکنولوژی وایرلس و ارتباط سریع و بدون تداخل دو سمعک، تمامی توانمندی های دوگوشی سمعک ها مانند انواع جهت داری دوگوشی و تکنیک های حذف نویز و بهبود محرکات گفتاری و … به بهترین نحو در اختیار کاربر قرار میگیرد تا بالاترین سطح رضایت مندی شنیداری با کاربرد سمعک وایرلس در کاربر را ممکن و مهیا سازد.

تا اینجا از دیدگاه تکنولوژیک به سمعکها پرداخته شد و شاید دید نسبی را برای شما نسبت به آنچه میخواهید انتخاب کنید را ایجاد کرده باشد , اما در کنار تکنولوژی هوشمند سازی وایرلس برای افراد سایز سمعک هم بسیار حیاتی می باشد که شاید تنها همین فاکتور باعث شود که یک شخص به بهترین سمعک دست یافته باشد اما درباره سمعکها در سایز کوچک کمی بیشتر بدانیم .

سمعکهای داخل گوشی و نامرئی

سمعکهای داخل گوشی کوچک که به سمعکهای نامرئی شناخته می شوند دارای مزایا و البته معایبی می باشند که از جمله مزیت های آن می توان به این نکته اشاره کرد  .

سمعک نامرئی به علت نزدیکی به پرده گوش و قرار گیری در عمق کانال گوش نیاز به تقویت زیادی ندارد و در نتیجه فیدبک در این سمعک کمتر می باشد. و همینطور سمعک نامرئی به دلیل نزدیکی به لاله گوش امکان بهتری برای جهت یابی صدا را مانند گوش ها و شنوایی طبیعی انسان برای کاربر سمعک محیا می کند .

سمعک نامرئی بهترین سمعک می باشد ؟

سمعک نامرئی IIC  که به طور کامل در کانال مجرای گوش قرار می گیرد شاید به عنوان کاندید بهترین سمعک برای شما قرار بگید اما نباید از یاد ببریم که دقیققا همین ابعاد کوچک ,  سمعک نامرئی را فاقد برخی از تکنولوژی ها می کنید که به طور مثال در سمعکهای پشت گوشی و جود دارد و از آن جمله می توان به تکنولوژی وایرلس اشاره کرد که پیشتر درباره آن صحبت کردیم .

بهترین سمعک از دید کاربران سمعک

بهترین سمعک واژه ای می باشد که  بسته به نوع نیازهای کاربر سمعک تعریف می شود و همانطور که پیشتر در متن خواندیم عوامل متعددی برای انتخاب بهترین سمعک و جود دارد که بعضا انتخاب یک ویژگی از یک نوع سمعک منجر به حذف برخی تکنولوژی های کاربردی در سمعک خواهد شد , ودر نهایت پیشنهادی که کلینیک شنوایی و سمعک سایه برای شما جوینده بهترین سمعک دارد  این است که قبل از انتخاب نهایی سمعک مورد نظر خود با یک شنوایی شناس متخصص و با تجربه در این خصوص مشورت کرده و مشاوره های لازم را بعد از انجام آزمون های شنوایی از متخصص شنوایی شناسی بگیرید .

سمعک

نظرات بسته شده اند.